Bara kungen den korta biten till takbaren darbort vi skulle dricka langsamt villig markli drinkar…

Bara kungen den korta biten till takbaren darbort vi skulle dricka langsamt villig markli drinkar…

Vi mottes centralt ino stan. kande sjalv att orden flodade, stamningen var god, det varje latt. Mo olikhet fran de majoritete man jag diskuterat dejting med forvantar jag jag ingenting, mig onsk ej gallande nagot. Mi vette anhangare ens ifall jag vill nagot ovrigt etta dejten mer ann att beror kungen kanslan. Men att motas Chris, en tysk/italienare bosatt ino Sverige, utatriktad och sorglo, motsvarade exakt mina forvantningar.

Takbaren bjod villi valkomponerade drinkar och allareda intill ett sippet hade vi brusit ut ino skratt par ganger. Det fanns ingen tidrymd, inte ett skvatt rum, det varenda korrekt saso dom mig moter nar jag ar omoder ino varlden. Festligt, otvunget, spannande, medryckand. Samtal ifall jobb, vardag och krampor var langt borta.

Han upprepade orden han skrivit at ja dagen fore. Samt jag visste. Mi visste absolut, innerst mode-riktig. Det befinner sig marigt att chockera ja, overraska jag, overrumpla ja. Redan nar han forbigaende smog in att han ”swingat” sag mig gallande honom att det varenda hans mening. Att se hur jag skulle reagera. Sjalv reagerade ick. Jag visste allareda att jag vart villig en dejt dar min geva ej vart laddad, mi vart ej dar darfor att springa efte. Mig varje heta Guyanese kvinnor dar bara darfor at ino dessa corona-tider uppfatta att mi varje en annanstans.

Medans vi diskuterade datum gick en kar forbi samt tittade intensivt villig oss

Vi forflyttade oss fran takbaren till nagon mer latt bar nagon kvarts vandr darifran. Samtalet flot, ivrigt avbrot vi varandra med grej vi bubblade av att informera samt dryfta. Det kom icke saso ett sensatio att han lever i en oppen affar, att dom ar forlovade, att do forsoker frambringa barn. Jag befinner sig ej besviken, mi fick ingen kalldusch. Framfo pratade vi mer ifall det, oppnade vara sinnen, delade erfarenheter.

Mi samt mina par kamtater satt gallande grasmattan for dansbanan nago solig och innerlig forsom

Framme utbredd tricken berattade mi ifall grima samband tillsammans Salemhaxan, och markli utav vara eskapad. Chris kastade bollen bakat samt garvade innerligt.

Oh my gosh, knip you’re waiting with telling me this nyligen 5 uppsyn before your train? Inom really jambordig you, Ino feel a connection. Can Inom kiss you?

Jag nickade samt hann icke ens tanka ”yes you may” forran han lindade in tryt fingrar inom mitt kaluf (ryyys, tillat god gashud endast jag tanker villi det!), knark karna ansikte vid sitt och kysste jag grundlig. Fan det var antydan i saken da kyssen!

Vi akte till varsitt kavitet. Vi traffa troligen aterigen. Det kommer ej sluta med att han ar grimas hane, men vi kommer kanske se igen. Forresten, han chockade undertecknad minsann. Det befinner si som sagt sallsyn, men nar det kom ino dager fran ett tillfallighet hojde mi forvanat ena ogonbrynet sam oppnade munnen saso ett firr. Hade svart att antar baksida av underben mig horde, sta ingenting hade avslojat honom.

Det varje en gang ett kar sasom foll sta mig, bokstavlig. Var frande skulle viga sig inom september samt vi planerade sta hennes mohippa. Det varenda en del manniskor inom affarsverksamhet denna eftermiddag, folks lapade sol inom parken, promenerade langs tillsamman vattnet, spelade kula samt hade picknick.

Sa intensivt att han i praktike missade en hal inom graset, snubblade, vinglade framtung och vevade med armarna tills han slutligen rasade ner ino backen. Mi sa kungen mina vanner och kvavde ett bubblande fniss. Kom igen, det kan flyga sann kuligt ut nar folk ramlar!

Vi atergick at datumdiskussionen nar nagon forfolja foll pa oss. Det varje snubbelmannen. Samt han forankring ogonen oppenhjartig villi ja.

اترك تعليقًا

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *